Prøvepakke 3 x 120g – Espresso

DKK99.00 inkl. moms

Prøvepakke indeholdene:
Peru El Palto
Inza Cauca
Guatemala Asoproguate

Varenummer (SKU): prøvepakke-espresso Kategorier: ,
Customer Reviews
5.0 Based on 8 Reviews
5 ?
100% 
8
4 ?
0% 
0
3 ?
0% 
0
2 ?
0% 
0
1 ?
0% 
0
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
06/20/2021
Fantastisk god kaffe

Noget af det bedste kaffe jeg har smagt! Kæmpe anbefaling

NJ
Nina J.
DK DK
06/13/2021

Super fresh, great smell. Each of samples is different, it is possible to feel, even if you not a coffee expert like me, but you only like good, fresh coffee:)

TB
Tomasz B.
DK DK
05/23/2021
Altid skøn kaffe 🤎☕️

Rigtig fedt at gå lov til at smage noget forskelligt - og så er det altid skøn kaffe fra NORD ☕️🤎

HD
Helene D.
DK DK
04/25/2021
Kan ikke gå forkert

Lækker samling af kaffer. Der er helt sikkert noget for enhver smag her. Jeg er meget tilfreds!

JB
jens b.
DK DK
04/21/2021
Solid kaffe produkter

Inza Cauca er meget fyldig, skal doseres lidt anderledes end de øvrige. Mørk og intens med god syre balance og dyb ristet smag. Vil virkelig være perfekt i en latte med mandelmælk. Asoproguate har en mild fylde og høj syre, lidt anderledes end andre og karamel noterne skinner igennem, sammen med frugt noter En god aftenkaffe El Palto har en perfekt medium fylde, mellem mørk og ikke så frugtig. Virkelig god syre balance. Den vil man kunne servere til alle, fordi den er så perfekt medium fylde

KL
Kim L.
DK DK

Beskrivelse

Er det første gang du køber kaffe hos Nord Roastery eller er du stadigvæk i tvivl om hvilken af vores kaffer, du bedst kan lide?

Fortvivl ej – Vi har sammensat en kasse med 3 af vores mest populære kaffer til espresso og mælkekaffer, som hver i sær kan noget forskelligt.

Nemlig vores:
Peru El Palto: Økologisk kaffe bestående af arabica sorterne Caturra, Typica og Catimor. Kaffen har en rund og mild smag, med noter af mælkechokolade og appelsin. En let drikkelige kaffe, som både egner sig godt til alm. filterkaffe, men også til espresso, latte og andre mælkekaffer.

Colombia Inza Cauca : Økologisk kaffe bestående af arabica sorterne Caturra og Colombia. Kaffen har smagsnoter af Passions frugt, vanilje og jordbær. Kaffen er ristet lidt mørkere for at fremhæve de lidt mere kraftige nuancer i smagen, hvilket gøre den velegnet til espresso og mælkekaffe som Latté eller Cortado.

Guatemala Asoproguate: Økologisk kaffe bestående af arabica sorterne Caturra, Catuai og Bourbon. Kaffen har smagsnoter af chokolade og karamel. Kaffen er ristet lidt mørkere for at fremhæve de lidt mere kraftige nuancer i smagen, hvilket gøre den velegnet til espresso og mælkekaffe som Latté eller Cortado.

Du får 120g af hver og kan nemt teste hvilke der falder mest i din smag, og når du har bestemt dig for din favoritkaffe, tilbyder vi 25% rabat på din næste ordre.

Yderligere information

Størrelse

Du kunne også være interesseret i...