Prøvepakke 3 x 120g – Espresso

DKK99.00 inkl. moms

Prøvepakke indeholdene:
Peru El Palto
Inza Cauca
Guatemala Asoproguate

Varenummer (SKU): prøvepakke-espresso Kategorier: ,
Customer Reviews
5.0 Based on 2 Reviews
Write a Review

Thank you for submitting a review!

Your input is very much appreciated. Share it with your friends so they can enjoy it too!

Filter Reviews:
12/27/2020
Lækker kaffe til god pris, hurtig levering!

Gode smagepakker. Spændende kaffe. Fornuftig pris.

BM
Birgitte M.
DK DK
12/03/2020
Indbydende og lækker kaffe

Dejlig duft, fint pakket.

BB
Birgitte B.
DK DK

Beskrivelse

Er det første gang du køber kaffe hos Nord Roastery eller er du stadigvæk i tvivl om hvilken af vores kaffer, du bedst kan lide?

Fortvivl ej – Vi har sammensat en kasse med 3 af vores mest populære kaffer til espresso og mælkekaffer, som hver i sær kan noget forskelligt.

Nemlig vores:
Peru El Palto: Økologisk kaffe bestående af arabica sorterne Caturra, Typica og Catimor. Kaffen har en rund og mild smag, med noter af mælkechokolade og appelsin. En let drikkelige kaffe, som både egner sig godt til alm. filterkaffe, men også til espresso, latte og andre mælkekaffer.

Colombia Inza Cauca : Økologisk kaffe bestående af arabica sorterne Caturra og Colombia. Kaffen har smagsnoter af Passions frugt, vanilje og jordbær. Kaffen er ristet lidt mørkere for at fremhæve de lidt mere kraftige nuancer i smagen, hvilket gøre den velegnet til espresso og mælkekaffe som Latté eller Cortado.

Guatemala Asoproguate: Økologisk kaffe bestående af arabica sorterne Caturra, Catuai og Bourbon. Kaffen har smagsnoter af chokolade og karamel. Kaffen er ristet lidt mørkere for at fremhæve de lidt mere kraftige nuancer i smagen, hvilket gøre den velegnet til espresso og mælkekaffe som Latté eller Cortado.

Du får 120g af hver og kan nemt teste hvilke der falder mest i din smag, og når du har bestemt dig for din favoritkaffe, tilbyder vi 25% rabat på din næste ordre.

Yderligere information

Størrelse

Du kunne også være interesseret i...