Danmarks måske mest bæredygtige kaffeabonnement

Vores ambition er at skabe Danmarks mest bæredygtige kaffeabonnement. Hos Nord Roastery rister vi udelukkende økologisk specialkaffe af bedste kvalitet. Vi pakker det i CO2-neutrale kaffeposer og leverer det friskristet til vores kunder i genanvendelige forsendelsesposer. Det kalder vi Danmarks (måske) mest bæredygtige kaffeabonnement.

Udelukkende økologisk

Alt vores kaffe er økologisk, og vi kender historien bag, så vi kan sikre at det bliver produceret under ordentlige forhold

CO2-neutrale kaffeposer

Vi pakker alt vores kaffe i kaffeposer der er produceret CO2-neutralt og som er uden metal, men til gengæld 100% genanvendeligt plastik.

Genbruglige forsendelsesposer

Vi sender kaffen i Re-Zip's genanvendelige forsendelsesposer, som du bare skal returnere i den nærmeste postkasse.

Økologisk kaffe på abonnement

Et kaffeabonnement der giver mening

For os er en god kop kaffe meningsløs, hvis ikke den kan nydes i en verden hvori vi kan se os selv. Det er også grundtanken bag vores kaffeabonnement, hvor vi kombinere den gode specialkaffe, med et minimum af belastning på den verden vi lever i.

Vi har samlet det bedste i et nemt og enkelt koncept. Her får du:
1. Det bedste specialkaffe, friskristet lige inden levering.
2. Ingen sprøjtemidler og minimalt CO2-aftryk.
3. Levering lige til døren, fast hver måned.

Det eneste vi kræver af dig, er at du returnerer forsendelsesposen fra Re-Zip i den nærmeste postkasse, så vi kan bruge den næste gang du skal have leveret kaffe.

Vi har specialkaffe til enhver smag

Hos Nord Roastery har vi økologisk specialkaffe til enhver smag – Uanset om du er til filterkaffe, espresso eller bare en god stempelkande. Vores kaffe er altid certificeret økologisk og vi kender historien bag de enkelte kaffefarme og ved at kaffen er dyrket under ordentlige forhold. 

Co2-neutrale kaffeposer

Vores kaffeposer er CO2-neutralt produceret

Kaffeposen er vital for at kaffen kan holde sig frisk. Så snart kaffen kommer i kontakt med ilt begynder smagen at aftage. Omvendt har kaffen, når den er friskristet, behov for at komme af med en masse gasser. Derfor er det vigtigt at have en pose der er 100% tæt i forhold til udefrakommende faktorer, mens gasserne skal kunne slippe ud. Normalt laver man kaffeposer ud af papir med en aluminiumsmembran og en plastikventil. Dette kan ikke genbruges, da det indeholder forskellige materialer. Det har vi løst ved at vores kaffeposer er produceret i 100% plastik, som dermed kan smeltes om og genanvendes.

Ydermere geninvesteres den CO2 der bruges på at producere poserne i CO2-reducerende projekter i kaffe-producerende lande.

Jo mere vi genbruger emballagen, jo større gevinst har det for miljøet. Derfor kan vi, ved at benytte emballage der holder til mere end bare én forsendelse inden det bliver kasseret, reducere vores CO2-aftryk betragetligt. Re-Zip forsendelsesposer er designet til at bliver brugt minimum 30 gange. Og sammenligner vi med f.eks. papkasser produceret i genbrugsmateriale, reducerer Re-Zip CO2-udledningen med hele 84 % allerede ved 10 forsendelser.

0 %
RE-ZIP reducere CO2-udledningen med hele 84 % bare de bruges 10 gange.

FAQ

Få svar på de mest almindelige spørgsmål, vedrørende vores kaffeabonnemt.

Så snart du har lagt din bestilling, går vi igang med at klargøre og riste første sending kaffe til dig. Typisk vil du have den inden for 7 dag.

Re-Zip posen foldes sammen så den ikke fylder meget mere end et brev og så smides den i nærmeste Postnord postkasse.

Ønsker du at skifte kaffe, sender du blot en mail til hallo@nord-roastery.com med dine nye kaffeønsker.

Ændrer dit forbrug sig – hvilket ikke er unormalt i disse tider med hjemmearbejdsplads – så sender du så bare en mail til hallo@nord-roastery.com, og så sørger vi for at sende dig noget mere kaffe hurtigst muligt samt at tilpasse dit abonnement.