Prøvepakke 3 x 120g – Filter

DKK99.00 inkl. moms

Prøvepakke indeholdene:
Etiopien Sidamo
Peru Selva Alta
Honduras Cadexsa

Varenummer (SKU): prøvepakke-filter Kategorier: ,

Beskrivelse

Er det første gang du køber kaffe hos Nord Roastery eller er du stadigvæk i tvivl om hvilken af vores kaffer, du bedst kan lide?

Fortvivl ej – Vi har sammensat en kasse med 3 af vores mest populære kaffer til filter, som hver i sær kan noget forskelligt.

Nemlig vores:
Etiopien Sidamo: Kaffen her er 100% Arabica af sorten Typica. Kaffen har en intens sødme og har krydret smagsnoter af mandarin, havtorn og blomster. En mere kompleks kaffe end El Palto, men passer også godt både til filterkaffe og espresso, herunder mælkekaffer. Kaffen er selvfølgelig også økologisk.

Peru Selva Alta: Lækker kaffe med lave kompleksitet. En rigtig god filterkaffe, og med smagsnuancer af bær og abrikos, er den også yderst velegnet til kold brygget. Kaffen består af arabica sorterne Caturra og Typica. Kaffen er naturligvis 100% økologisk.

Honduras Cadexsa: Dejlig mørkristet økologisk kaffe, bestående af arabica sorterne Catuai og Pacas. Med sine smagsnoter af karamel, chokolade og hasselnød, synes vi at kaffen er yderst velegnet både som filter og espresso, med eller unden mælk.

Du får 120g af hver og kan nemt teste hvilke der falder mest i din smag, og når du har bestemt dig for din favoritkaffe, tilbyder vi 25% rabat på din næste ordre.

Yderligere information

Størrelse

Du kunne også være interesseret i...