Step 1 af 2

Vælg din specialkaffe:

Peru El Palto er en lækker økologisk kaffe, der serveres på mange cafeer og kaffebare.

Mælkechokolade og Appelsin

Økologisk kaffe bestående af arabica sorterne Caturra, Typica og Catimor. Kaffen har en rund og mild smag, med noter af mælkechokolade og appelsin. En let drikkelige kaffe, som både egner sig godt til alm. filterkaffe, men også til espresso, latte og andre mælkekaffer.

Guatemala Asoproguate er en mørk og fyldig økologisk espressokaffe

Mælke chokolade, hasselnøder og Karamel

Økologisk kaffe bestående af arabica sorterne Caturra, Catuai og Bourbon. Kaffen har smagsnoter af chokolade og karamel. Kaffen er ristet lidt mørkere for at fremhæve de lidt mere kraftige nuancer i smagen, hvilket gøre den velegnet til espresso og mælkekaffe som Latté eller Cortado.

Blomme, karamel, brombær og hasselnød.

Økologisk kaffe bestående af arabica sorterne Caturra og Colombia. Kaffen har smagsnoter af blomme, karamel, brombær og hasselnød. Kaffen er ristet lidt mørkere for at fremhæve de lidt mere kraftige nuancer i smagen, hvilket gøre den velegnet til espresso og mælkekaffe som Latté eller Cortado.

Honduras Cafescore - økollogisk kaffe

Chokolade, ristet hasselnøder og tobak

Dejlig mørkristet økologisk kaffe, bestående af arabica sorterne Catuai og Pacas. Med sine smagsnoter af karamel, chokolade og hasselnød, synes vi at kaffen er yderst velegnet både som filter og espresso, med eller unden mælk.

Citrus og chokolade

Kaffen her er 100% Arabica af sorten Heirloom. Kaffen har en intens sødme og har krydret smagsnoter af citrus og chokolade. En mere kompleks kaffe end El Palto, men passer også godt både til filterkaffe og espresso, herunder mælkekaffer. Kaffen er selvfølgelig også økologisk.