Nord Roastery er startet ud fra en fælles passion og holdning til kaffe. Vi forsøger at anskue branchen fra nye vinkler og har en nysgerrig tilgang til det vi laver. Vi forsøger hele tiden at være i øjenhøjde med vores kunder, ved at udvælge god økologisk kaffe, som ikke alene vi er tilfreds med, men i høj grad tilfredsstiller dig som kunden.

Vi er passioneret omkring vores kaffe, men også vores holdning til den verden vi lever i og vores sociale ansvar. Når du vælger at handle med os, så køber du ikke alene god økologisk special kaffe, nej du køber også ind i vores værdisæt, som i højeste grad værner om den natur vi omgiver os med. Alt vi gør skal kunne passe ind i vores mantra:

For os er en god kop kaffe værdiløs, hvis ikke den kan nydes i en verden hvori vi kan se os selv.

Hvad betyder det for dig? Det betyder at den kaffe du drikker er nøje udvalgt, ikke kun ud fra smagsparameter, men også fra etiske parameter, såsom økologi, at kaffe bonden får en fair pris for kaffen, og at vi pakker den forsvarligt i CO2 neutrale kaffeposer. Så for os er en kop kaffe ikke bare en kop kaffe, det er også hele oplevelsen fra jord til bord, og det håber vi også det vil være for jer.

Vi blander ikke vores kaffer, vi rister dem som de kommer fra kaffebonden, således af de bestemte karakteristika fra sorterne, området hvori kaffen er groet og måden hvorpå kaffebonden har passet, plejet og forarbejdet kaffen. Præcist som vi kender det fra vinens verden.